PROVA DUKTIGVOVVE GRATIS

En månatlig hundbox till din bästa vän!
BESTÄLL NU OCH VINN iPHONE X!

Betala endast porto 79 kr på första box

Nästa box 298 per månad inkl porto.
Ändra abonnemanget när du vill på Min Sida.

Beställ gratis!
 • - Ingen bindningstid

Nöjda hundar/kunder

 • duktigvovve erfarenhet
  Mario älskar att få Duktigvovve paketet hem, en höjdpunkt!

 • leksaker till hund
  Peik blev tokig när han fick paketet.

 • duktig vovve paket
  Romeo är väldig nöjd med den fulla DuktigVovve boxen.

Så fungerar DuktigVovve

 • 1

  Storlek på hund

  Berätta din hunds storlek, så kan vi sätta ihop det bästa möjliga paketet. Som ny kund får du ett bra pris på det första paketet. Därefter 199,- per månad. Din hund kommer att älska DuktigVovve.
 • 2

  Vilka är ni

  Fakturan ligger inuti boxen, så du betalar inte förrän du har fått din box. Om vi inte kan skicka en faktura till dig, får du möjligheten att betala med VISA/PayPal. Pengarna dras först när boxen skickas.
 • 3

  Levereras hem

  Din DuktigVovve-box skickas hem till dig via posten. Om den inte får plats i din brevlåda, lämnas en avi så du kan hämta ut ditt paket hos närmsta ombud. Enkelt och smidigt!

Vad får ni i DuktigVovve boxen?

Varje månad skickar vi ut olika kvalitetsvaror från stora och bra nordiska leverantörer. DuktigVovve-boxen innehåller massor av spännande överraskningar som roliga hundleksaker, nyttigt hundgodis, coola hundtillbehör och mycket mer! Bilderna av DuktigVovve-boxen som används på dessa sidor är exempel på vad som kan komma i boxarna. Innehållet ska vara en överraskning, och kan variera under loppet av samma månad om vi får slut på vissa produkter.

Kom igång nu!

Fyll i formuläret

och se fram emot när boxen kommer!

Beställ och vinn DuktigVovve gratis i 1 år!

Du är inte förpliktigad till att köpa något, men blir prenumerant på nya paket med DuktigVovve. Första paketet är gratis, du betalar endast för portot, 79 kr. Varje månad får du 5-6 utvalda produkter till din hund för endast 199 kr med porto på 99 kr. Totalpris 298 kr, dvs. 298 kr per mån. På Min Sida har du alltid full kontroll på ditt abonnemang: Där kan du hoppa över en måned, eller stoppa abonnemanget senast den 20e i månaden innan nästa leveransmånad. Nya kunder kan göra ändringar i 2 veckor efter att de mottar första boxen.

 • - 5-6 olika kvalitetsprodukter
 • - Ingen bindningstid

Kom igång med DuktigVovve i dag Beställ gratis!

Hitta oss på sociala medier