OM OSS

DuktigVovve lanserades under 2016 och har snabbt blivit en av Sveriges största hundboxar. Konceptet från början var simpelt, hade du en duktig vovve hemma och ville ge en fin belöning - var DuktigVovve-boxen det självklara valet.


Vår vision

DuktigVovves vision är att ha en produkt och en tjänst som alla mattar och hussar tycker är rolig och prisvärd. Vi har alltid haft riktigt bra erbjudande för våra nya kunder. Detta är för att alla ska kunna och våga testa DuktigVovve. Om kunden är nöjd efter första boxen, så är det vår förhoppning att hen fortsätter vara kund hos oss länge.


Människorna bakom DuktigVovve

Vi som jobbar med DuktigVovve är alla hundintresserade. Att älska det man jobbar med är självklart för oss. Vår VD Kjell Ove Kvalheim är själv en stolt husse åt vovven Romeo, som ibland hänger på kontoret. Vårt team är uppdelat i fyra huvudavdelningar som fokuserar på: IT- och marknadsföring, produkt och kvalité, lager- och hantering, samt kundtjänst.


Mycket mer än bara en hundbox

DuktigVovve har blivit så mycket mer än bara en hundbox där aktiva kunder får en ny box varje månad. Varje månad har vi tävlingar med olika spännande priser. Dessa tävlingar brukar gå ut på att de tävlande skickar in eller lägger upp bilder på sina hundar tillsammans med boxarna. Priserna har varit allt från en hundsäng till en gratis årsförbrukning av hundboxar. DuktigVovve har blivit lite av en gemenskap för hundägare. Som aktiv kund är du medlem i ett större sammanhang som bygger på att hundar ska må bra, bli aktiverade, utmanade och älskade. Vi sponsrar även flera stora hundtävlingar samt hundklubbar.


Hundprodukter i boxen

Alla våra produkter i boxarna är kvalitetssäkrade och kommer från stora och kända leverantörer. Detta är viktigt för oss, då vi vet hur vitalt det är att alla hundar mår bra. Vi undviker produkter som kan skada din hund, oavsett om det handlar om hundleksaker, tuggben eller hundgodis.


DuktigVovve på Sociala Medier

DuktigVovve har från dag ett haft en hög närvaro på sociala medier, framförallt på Facebook och Instagram. Snabbt fick vi många följare som har bidragit till en härlig stämning. Dels att de rekommenderar oss till sina vänner, men framförallt att de recenserar sina boxar varje månad.


Vi hoppas att du vill testa DuktigVovve och att du blir minst lika nöjd som alla våra andra aktiva kunder!


Kom igång nu!