Hundprylar

Definitionen av en hundpryl är relativt bred, den kan innefatta allt från hundleksaker till hygienartiklar och kläder. Oavsett vilken ras man har är hundprylar ett måste.


Olika typer av hundprylar

Några av de hundprylar som är obligatoriska att ha från dag ett är naturligtvis halsband, koppel, mat- och vattenskålar. Hundleksaker och tuggben är också viktiga, då de stimulerar hunden. I våra boxar har vi alltid med minst en leksak och ett tuggben.


Anpassa hundprylen till storlek och ras

Om du har en liten hund är det viktigt att inte ha för stora hundleksaker eller tuggben. Det kan bli svårt för hunden att leka och uppskatta prylarna. En annan viktig detalj att tänka på gällande mindre hundar är att hellre använda sele till kopplet än halsband. Hunden kan nämligen bli skadad då nacken är känsligare hos småhundar. Om du däremot har en större hund, är det viktigt att hundprylarna inte är för små, då det finns en risk att leksaken eller tuggbenet fastnar i halsen på hunden.


Våra boxar finns i tre storlekar

Dessa storlekar är Liten, Mellanstor och Stor. Storleken liten, är ämnad och innehåller hundprylar för hundar mellan 1 kg till 10 kg. Storleken Mellanstor är för 10 kg till 25 kg, och Stor är för hundar som väger mer än 25 kg. Vissa hundar är dock mer hårdhänta mot sina leksaker och prylar och kan därför med fördel ha boxen i en storlek större, även om vikten säger att hunden bör få en storlek mindre. Det går alltid att byta storlek om man känner att storleken inte är helt perfekt. Det är bara att kontakta vår kundtjänst, så hjälper de er med detta.


Vi hoppas att du vill testa DuktigVovve-boxen och de hundprylar som kommer i våra boxar. Vi har tusentals aktiva, nöjda kunder!


Kom igång nu!