Hundgodis

Hundgodis följer alltid med våra boxar. Vårt hundgodis är av hög kvalité och kommer bland annat från stora nordiska leverantörer. Varje månad uppdateras innehållet och du som som är aktiv kund får nya överraskningar varje gång. Hundgodis är både väldigt uppskattat samt ett viktigt redskap för träning av hunden.


Hur ska man använda hundgodis?

Ett av de bästa sätten att träna dressyr eller lydnad på, är betingning när hunden gör något bra. De flesta hussar och mattar känner till detta väl. Om till exempel ett nytt trick ska läras är den enklaste motivationen just hundgodis, gärna i kombination med en klicker. Hunden lär sig när den gjort något rätt, och blir belönad med en godisbit.


Hundgodis är perfekt att använda tillsammans med hundleksaker, till exempel i aktivitetsleksaker där godiset göms i små håligheter. Hunden blir då motiverad och aktiverad att försöka få ut godiset. Detta är väldigt underhållande och stimulerande för hunden och bör göras ofta. Som med allt är det dock viktigt att hunden inte äter för mycket godis, då den lätt kan bli överviktig av för mycket. Hundgodiset i våra boxar räcker för en månad, att köpa mer i tillägg ska alltså inte vara nödvändigt. Notera dock att varje hund är unik och vissa har har en högre ämnesomsättning, vilket gör att de kan och vill ha mer godis än andra.


Olika varumärken av hundgodis

Naturligtvis finns det många olika varumärken på marknaden. Ibland kan det vara svårt att hitta just rätt sort, och det finns alltid en risk att hunden inte gillar just den sorten. I våra boxar har vi godis från olika varumärken, så din hund kan testa olika sorter och smaker. Exempel på varumärken som har varit med i våra boxar är Dr. Clauder’s, Dogman, Animal Planet och Chrisco.


Vad är hundgodis gjort av?

Ingredienserna i hundgodis kan vara många. Ibland är godiset helt “rent” det vill säga inga tillsatser alls och i vissa fall kan godiset vara gjort av flera ihopblandade ingredienser - både från växtbaserat och animaliskt ursprung. Vissa typer av godis tar till vara på restprodukter från slakt, medan andra är gjorda av rent kött eller enbart grönsaker. Godiset i DuktigVovve-boxarna kan både vara gjorda av kött, enbart grönsaker eller en kombination. Oavsett är kvalitén hög och vi samarbetar endast med stora, godkända producenter.


Vi hoppas att du vill testa DuktigVovve-boxen och hundgodiset som medföljer. Vi har tusentals aktiva, nöjda kunder!


Kom igång nu!